• 16.11.20, 07:06

Kuidas teha hügieeniauditit?

Viimastel kuudel on esile kerkinud bioloogilise riskiga arvestamine, kuna haigestumine on saanud äririskiks. Bioloogiline risk tekitab ka töötajates ebakindlust ja hirmu.
Kuidas teha hügieeniauditit?
  • Foto: Unsplash
Inimene otsib alati turvatunnet. Vaadates Maslow’ püramiidi, leiame alt teisest kihist, pärast toitu ja vett, turvatunde vajaduse. Koroonakriisis on töötajate turvatunne kõikuma löönud just nakatumishirmu tõttu. Vaadates nakatumise viise, räägime kontaktnakkusest ja piisknakkusest. Turvatunde saab luua tööandja, suhtudes tõsiselt hügieenikultuuri ülesehitamisse ning tagades hügieeni töökeskkonnas.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 31.03.25, 12:00
Virtuaalne töö- ja karjäärimess pakub võimalusi nii tööotsijale kui karjääripööret plaanijale
Milline olukord on tööturul täna ja mida saabuv mess mõlemale poolele pakkuda saab, sellest räägivad sisuturundussaates lähemalt töötukassa nõukogu juht ja Baltic Restaurants Estonia tegevjuht Aaro Lode ning töötukassa teenusejuht Livia Laas.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Personaliuudised esilehele