• 24.10.24, 10:26

Juhtimisnõustaja: neli peamist asja, mis tekitavad perefirmades pingeid

„Esmapilgul võiks tunduda, et mis pingetest perekondliku sideme ja nähtamatu usaldusniidi tingimustes saab rääkida, aga reaalsus on, et pingeid tuleb ette igas pereettevõttes,“ jagas psühholoog ja juhtimisnõustaja Eva-Maria Kangro enda kogemusi. Pingeid on nii põlvkondade vahel, aga ka õdede-vendade ja abikaasade vahel ning väga mitmes formaadis.
Eva-Maria Kangro jagas augustis toimunud pereettevõtjate konverentsil pereettevõtluse konfliktiolukordi ja lahendusvõimalusi.
  • Eva-Maria Kangro jagas augustis toimunud pereettevõtjate konverentsil pereettevõtluse konfliktiolukordi ja lahendusvõimalusi. Foto: Andras Kralla
Psühholoog ja juhtimisnõustaja Eva-Maria Kangro tuleb pereettevõttest, mille asutasid tema isa ja vanem vend juba 1994. aastal. Gümnaasiumi ajal töötas ta isa kabinetis, asendades müügisekretäri, aga pereettevõttesse lõpuks siiski tööle ei jäänud. Eva-Maria läks õppima psühholoogiat ja ta jäigi selle juurde, kuna erinevalt ehitusvaldkonnast, millest ta enda sõnul midagi aru ei saanud, naudib naine omandatud eriala väga. Teda on alati huvitanud rohkem see, mis inimeste peades toimub.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Personaliuudised esilehele