• 14.10.24, 10:00

Tippjuhid: kriisidega toimetulek on tugeva juhtimise peegeldus

Ühiskonnas teadvustatakse ESG kahe esimese alussamba – keskkonna- ja sotsiaalsete tegurite – olulisust tänaseks päris hästi. Kolmanda samba ehk juhtimisalaste teguritega on olukord mõnevõrra keerulisem. Regulatsioonid ja raporteerimiskohustus toovad siin aga peagi muutuse, usuvad jätkusuutlikkuse festivalil Impact Day esinenud tippjuhid.
Advokaadibüroo RASK partner Annika Vait, BaltCapi juhtivpartner Martin Kõdar, Tallink Grupi kommunikatsiooni- ja ESG valdkonna juht Katri Link ning Swedbanki juht Olavi Lepp.
  • Advokaadibüroo RASK partner Annika Vait, BaltCapi juhtivpartner Martin Kõdar, Tallink Grupi kommunikatsiooni- ja ESG valdkonna juht Katri Link ning Swedbanki juht Olavi Lepp. Foto: Impact Day
“Kindlasti ei peaks juhtimisele mõtlema kui kulule, vaid täiendavale investeeringule – tugev juhtimine on jätkusuutliku äriedu oluline eeldus. Riskide hindamine, kriisideks valmisolek ja vajalikud juhtimisotsused võivad olla kõik kulukad, aga kõige selle puudumine on varem või hiljem kindlasti veel suurema hinnasildiga,” tõdes BaltCapi juhtivpartner Martin Kõdar.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Personaliuudised esilehele