• 30.09.24, 12:09

Kadri Mägi-Lehtsi

Rubriigis "Vali endale coach!" leiad suurepärase ja mitmekülgse valiku tunnustatud ja pädevatest coachidest, keda endale strateegiliseks partneriks kutsuda. Vali targalt!
Kadri Mägi-Lehtsi, MD, MBA. Juhtimiscoach, ACC tase, Red team
  • Kadri Mägi-Lehtsi, MD, MBA. Juhtimiscoach, ACC tase, Red team
Minu elu kandvaks missiooniks on toetada inimesi nende teekonnal eneseteadlikkuse, isikliku arengu ja parema elu heaks kõigile. Kuna juhtidel on suurem mõjuvõim ja ka vastustus, siis olen pühendunud juhtimiskvalideedi tõstmisele Eestis. Juhi peamine tööriist on aga tema ise - teadlikkus enesest, oma teadmiste ja oskuste täiustamine, pimekohtade avastamine ja audentsuse ning loomingulisuse võimestamine, need on märksõnad, mis mind inspireerivad.
Juhtide individuaalse ja ka tiimide arendamise võimas tööriist on LCP (Leadership Circle Profile), mille kasutusõigust Eestis oman. LCP abil saab kaardistada nii piiravaid käitumismustreid kui ka 21.sajandi juhi olulisi kompetentse. Kuna LCP koondab nii käitumispsühholoogia kui juhtimisteooriate alused, siis see unikaalne ja objektiivne tööriist koos coachinguga peaks olema osa iga juhi ja meeskonna arenguprotessist.
Kuuluvus ühingusse: ICF, ESCÜ, Eesti Vabahariduse Liit
Tase või diplom: ACC (ICF) ja Red Team Coaching Practitioner, LCP certification
Veeb/sotsiaalmeedia: www.teadlikjuhtimine.ee; www.facebook.com/teadlikjuhtimine; www.instagram.com/teadlikjuhtimine
E-posti aadress: [email protected]
Kontakttelefon: 510 4301

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 18.10.24, 09:16
8 suurepärast kingiideed, millega üllatada kolleege ja koostööpartnereid
Aasta lõpp läheneb kiiresti, mis tähendab, et on parim aeg planeerida midagi erilist nii töötajatele kui ka koostööpartneritele. Innovatiivsed ja läbimõeldud lahendused loovad meeldejäävaid hetki, motiveerivad meeskonda ja tugevdavad koostöösuhteid. Kingi-Eri raames toome teieni kaheksa ideed, mis aitavad tuua rõõmu ja pakkuda väärtust teie ettevõttele. Kas otsite praktilisi esemeid, meeldejäävaid elamusi või tervislikke valikuid – siin on midagi igale maitsele ja eelarvele.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Personaliuudised esilehele