• 13.06.22, 15:00

Tööjagamisplatvorm Handies muudab imagot ja nime

Tööjagamisplatvorm Handies kannab tänasest uut nime Duuabl. Ümberpositsioneerimine on suuresti tingitud muutunud konkurentsiolukorrast, uutele turgudele sisenemisest ja ka toote enda ümberkujunemisest.
Handies Solutions´i, uue nimega Duuabl, kaasasutaja ja tehnoloogiajuhi Kaspar Triebstoki sõnul on ettevõtte alates 2016. aastast, mil tegevust alustati, oluliselt kasvanud - kasvanud on tehtavate tööde maht, tüüp ja keerukus. See nõuab ka uut brändi.
  • Handies Solutions´i, uue nimega Duuabl, kaasasutaja ja tehnoloogiajuhi Kaspar Triebstoki sõnul on ettevõtte alates 2016. aastast, mil tegevust alustati, oluliselt kasvanud - kasvanud on tehtavate tööde maht, tüüp ja keerukus. See nõuab ka uut brändi. Foto: Duuabl
„Kui me 2016. aastal Handiesega alustasime, pakkusime suuresti töömeeste leidmise teenust. Sellest ajast oleme aga tööjagamisplatvormina oluliselt kasvanud – alates tehtavate tööde mahust, tüübist ja keerukusest, kuni väärtuspakkumiste ning lisanduvate funktsioonideni“ ütles Handies Solutions kaasasutaja ja tehnoloogiajuht Kaspar Triebstok.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Personaliuudised esilehele