• ST
  • 17.10.23, 09:57

8 suurepärast kingiideed, millega üllatada kolleege ja koostööpartnereid

Aasta lõpp läheneb kiiresti, mis tähendab, et on parim aeg planeerida midagi erilist nii töötajatele kui ka koostööpartneritele. Innovatiivsed ja läbimõeldud lahendused loovad meeldejäävaid hetki, motiveerivad meeskonda ja tugevdavad koostöösuhteid. Kingi-Eri raames toome teieni kaheksa ideed, mis aitavad tuua rõõmu ja pakkuda väärtust teie ettevõttele. Kas otsite praktilisi esemeid, meeldejäävaid elamusi või tervislikke valikuid – siin on midagi igale maitsele ja eelarvele.
8 suurepärast kingiideed, millega üllatada kolleege ja koostööpartnereid

1. Looduslikud tervisetooted

Korilase looduslikud ja tõhusad tervisetooted on ideaalne kingitus Teie armsale kollektiivile või koostööpartnerile, tuues nii rõõmu kui ka kasu tervisele.
Tooted on valmistatud hoolikalt valitud looduslikest koostisosadest, toetavad igapäevast heaolu ja tugevdavad tervist. Valikust leiab tooteid, mis pakuvad tuge immuunsusele, silmade tervisele, seedimisele ja paljule muule, andes meeskonnale või koostööpartneritele vajalikku energiat ja jõudu. Toetades oma töötajate tervislikku eluviisi, näitate, et hindate nende heaolu ja panustate positiivse töökeskkonna loomisse.
Isikupärasta oma kingitused, lisades neile oma ettevõtte logo või isiklik sõnum, et näidata oma hoolivust ja luua unikaalne kogemus.
Avasta tervisetoodete valik ja küsi hinnapakkumist korilane.ee.
  • Foto: Korilane.ee

2. Maitseelamused kinkekorvide ja õllekalendritega

Kaupmehe rikkalikud kinkekorvid ja õllekalendrid on täis hoolikalt valitud maitseid, mis toovad iga kingisaaja näole naeratuse – olgu see tänuavaldus kolleegidele, kingitus partneritele või suurem tähistamine oma meeskonnaga. Lai kinkepakkide valik tagab, et igaüks leiab sobiva kingituse, mis toob rõõmu ja naudingut.
Mitmekülgseid maitseid pakuvad veinisõprade lemmikud Punanaut ja Valgenaut, tervislik ja turgutav Ingveriehmatus, gurmeemaitsetest pakatav Külluslik Valik, kui ka ehe jõuluklassika Kohvipaus jt. Ära unusta ka lustaka vimkaga advendikalendrit, mis pakub põnevaid õlleelamusi igasse advendipäeva ning on saadaval ka alkoholivabana.
Kaupmees toob maitseelamusi üle Eesti! Sirvi kataloogi ja telli kinkekorvid varakult ette kaupmees.ee.

3. Termosed ja termokruusid – praktiline ja meeldejääv kingitus

Unustamatud hetked algavad kvaliteetsest joogist – just siin tulevad mängu termosed ja termokruusid. Iga kord, kui neid kasutatakse, tuletavad nad meelde teie ettevõtte väärtusi ja suhet kingisaajaga. Valige sobiv värv ja disain ning looge kingitus, mis jääb meelde ja loob positiivseid emotsioone.
Kinkige oma partneritele midagi, mis on praktiline ja elegantne, ning tehke neile rõõmu, mis aitab tugevdada Teie ärisuhteid.
Vaadake valikut ja leidke oma ideaalne kingitus ausestar.ee.
  • Foto: Ausestar OÜ

4. Kolm-ühes kompaktne laadimisjaam

Kui otsid praktilist kingitust, siis 3 ühes kokkupandav laadimisjaam on suurepärane valik. See nutikas seade laeb korraga telefoni, nutikella ja kõrvaklappe, säästes sind mitme laadija kaasaskandmisest.
Kes hindavad rohelisemaid valikuid, saavad valida mudeli, mis on valmistatud taaskasutatud materjalidest ja saadaval musta või valgena. Laadijad on kompaktsed ja lihtsasti kaasaskantavad, ideaalne lahendus palju reisivatele inimestele.
Kapasore kodulehel on kokku pandud veel häid ideid "Top 24 jõulukingitust väikesele eelarvele" – vaata ja leia taskukohased ja praktilised kingitused! Nii laadijatele kui ka teistele kingitustele saavad nad lisada ka teie soovitud logo ja/või slogan’i.
Uuri lähemalt: 3 ühes laadimisjaam ja jõulukampaania.
  • Foto: Kapasore

5. Kodumaised õppe- ja tegevuskaardid töötajate lastele – rõõm koos toimetamisest ja uutest teadmistest

Nupu õppekaardid sobivad lastele alates sünnist kuni täiskasvanueani. Realistlike piltidega kaardid on lisaks varustatud huvitavate faktidega, mis köidavad nii laste kui ka vanemate tähelepanu. Loodusteemalised kaardid aitavad lastel avardada oma teadmisi ümbritsevast maailmast ning kasvatada huvi ja hoolivust ümbritseva keskkonna suhtes.
Tegevuskaardid toetavad laste emotsionaalse intelligentsuse arengut, aidates neil igapäevaelu ja oma tunnetega iseseisvamalt toime tulla. Kaardid on välja töötatud koostöös eriala spetsialistidega. “Tunded” tegevuskaardid on loodud koostöös psühholoog Rebecca Põldmaga ja “Montessori kodus” Eesti Montessori Ühinguga. Kõik kaardid on Montessori-sõbralikud, Põhjamaade keskkonnamärgisega ning loodud ja toodetud Eestis.
Tõtta toodetega tutvuma e-poodi aadressil nupu.eu.
  • Foto: Nupu Learning

6. Stiilne ja mugav pusa-pleed õdusateks õhtuteks

Logotrade’i tootevalikust leiab suurel hulgal loodussõbralikke reklaamkingitusi. Denali kapuutsiga pleed on valmistatud 100% GRS sertifikaadiga polüesterflanellist välisküljel ja vooderdatud 100% GRS sertifikaadiga polüesterist valge šerpa materjaliga siseküljel. Oversized disain tagab maksimaalse mugavuse, sobides ideaalselt talvisel ajal diivanil lesimiseks või jahedama suveöö nautimiseks. Kapuuts ja esitasku muudavad selle pleedi soojaks ja praktiliseks. Telli vaid tikandiga tootele peale ettevõtte logo või soovitud disain ning tegemist on kindlasti kingisaajat rõõmustava üllatusega, mis täidab ka ettevõtte jaoks turunduslikku rolli.
Küsi nõu Logotrade’i ekspertidelt ja tutvu ka teiste loodussõbralike kingitustega www.logo.ee.
  • Foto: Logotrade

7. Rabasaare Mesi – kingi tervist ja küllust

Kas otsid kingitust, mis oleks samal ajal praktiline, tervislik ja meeldejääv? Rabasaare Mesi toob sinuni erilise meesegude kollektsiooni, mis ühendab endas Eesti looduse jõu ja tervendava väe!
Variant 1 – Tervise eri
See komplekt sisaldab kolme unikaalset purki: rabataimede mesi koos mesilasema toitepiimaga (250 g), angervaksa-kanarbiku rabamesi (250 g) ja meesegu Küllus (250 g), mis on rikas suira, õietolmu ja taruvaigu poolest. Need koostisosad tasakaalustavad organismi, tõstavad meeleolu ja pakuvad looduslikku tuge tervisele.
Variant 2 – Tervise eri mini-meegurmaanile
Selle komplektiga saad 4 × 50 g purki, mis sisaldavad angervaksa-kanarbiku mett, mesilasema toitepiimaga mett, külluse meesegu ja vahustatud juuni-rabamett. See on ideaalne kingitus, mis toob tervise ja rõõmu igasse päeva.
Kõiki tooteid saab osta ka eraldi. Kingi oma lähedastele, kolleegidele või partneritele looduse küllust ja immuunsuse tuge!
Tellimiseks võta ühendust: Heili Tammaru, tel 5393 8249 või [email protected]
  • Foto: Rabasaare

8. Lasketiiru elamus – kingitus ja kogemus, mis jääb meelde

Erilised kingitused jäävad pikaks ajaks meelde! Lasketiirus käik on elamus, mis paneb silmad särama nii naistel kui ka meestel. Kogemus, millega igapäevaselt just kokku ei puutu ja kui, siis on see elevust tekitavalt head tuju toov.
Meie tiir pakub põnevat kogemust nii algajatele kui ka kogenud laskjatele ning eriline atmosfäär loob hea enesetunde nii meeskonnaga kui ka üksi tulles. Kohapeal saab teha mälestuseks tiimipilte!
Tutvu Tallinna ühe silmapaistvama lasketiiruga siin: www.gungarage.ee.
  • Foto: Gungarage

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 05.09.24, 11:54
Lisab hoogu! Kvaliteetne tööjalats mõjutab tulemusi arvatust palju rohkem
Töö- ja turvajalatseid tootva Soome ettevõtte Sievi Jalkine OY Baltikumi müügijuht Ülar Verev ütleb, et väga paljudes valdkondades on oluline pöörata igapäevatöö käigus tähelepanu töötajate turvalisusele ja ka sellele, milliste omadustega töö- või turvajalatseid kantakse.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Personaliuudised esilehele