Autor: Kadri Kiigema-Voorel, TalTechi strateegilise turunduse juht ja juhtimismentor • 9. september 2024

Coachiv juht laseb inimesel ise vastutada

Kelle või mille ees me juhtidena tegelikult vastutame? Klientide, töötajate, riigi, omanike ja ka oma südametunnistuse ees? Kellele, millal ja kuidas vastutust anda, seda jagada? Mis hetkel on ainus võimalik variant võtta päriselt vastutus iseenda ees?
Kadri Kiigema-Voorel juhtimiskonverentsilt saadud emotsiooni vaka all ei hoia!

Need dilemmad on tuttavad igale juhile, mistõttu just neist ning sellest, kuidas coaching selle kõigega haakub, tänavusel Eesti suurimal juhtimiskonverentsil “Coaching 2024. VASTUTUS” räägitigi.

Vastutus algab küpsusest ja suureneb tähenduslikkusega

Võib väita, et vastutus on juhtimise üks tähtsamaid ülesandeid ning suurimaid paradokse ja puudutab tegelikult iga inimest. Vastutuse kandmise ja andmise eelduseks on küpsus ning julgus, samuti meeskonna teadlikkus suurest pildist ja oma töö tähenduslikkusest, ütles juhtimis-coach Ruti Einpalu. Mida suurema missiooniga inimene oma tööd seostab ehk teadvustab, et on osa millestki suuremast ja minu tööl on mõte, seda suurem on soov võtta vastutust.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456