• 22.10.24, 09:00

Kaugtöö ohud ja lahendused: miks selged reeglid on personalijuhi parim abivahend?

Kaugtööga seoses küsitakse tööinspektsioonist kõige rohkem töökoha hindamise ehk riskianalüüsi kohta. Kaugtööga kaasnevatest väljakutsetest ja võimalikest lahendustest räägivad töökeskkonna konsultant Rein Reisberg, vaimse tervise konsultant Johan Pastarus ning Telia Eesti personalidirektor ja PARE juhatuse liige Ingrid Viinapuu.
Kui leppida hästi selgelt kokku, mida paindlikkus meie jaoks tähendab, ei teki valesid ootusi värbamisel või vaidlusi töötamisel, teab Ingrid Viinapuu.
  • Kui leppida hästi selgelt kokku, mida paindlikkus meie jaoks tähendab, ei teki valesid ootusi värbamisel või vaidlusi töötamisel, teab Ingrid Viinapuu. Foto: Meeli Küttim
Paljud inimesed eelistavad paindlikku tööd, kuid nende ootused on kaug- ja hübriidtööle väga erinevad. „Meie kui tööandjate huvi on hoida oma inimesi ja neile võimalusel vastu tulla. Vahel on võimalik olla paindlik tööaja suhtes ja vahel asukoha suhtes – sõltub tööülesannetest. Organisatsioonis tuleb hästi selgelt leppida kokku, mida paindlikkus meie jaoks tähendab, siis ei teki valesid ootusi värbamisel või vaidlusi töötamisel,“ soovitab Telia Eesti personalidirektor ja PARE juhatuse liige Ingrid Viinapuu.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Personaliuudised esilehele