• 01.10.24, 12:45

Iga viies töötaja ootab enam kui 1000-eurost boonustasu

CV.ee tööturumonitooring näitab, et töötajate ootused rahaliste boonustele on kõrged – ligi viiendik töötajatest ootab oma töö eest suuremat kui 1000 euro suurust boonust. Ettevõtete pakutavad boonused on samas märksa tagasihoidlikumad, jäädes enamasti vahemikku 100-200 eurot.
Kuigi palk ja boonused on tähtsad, mõjutavad töötajate motivatsiooni ja rahulolu oluliselt ka mitterahalised hüved ja tunnustus.
  • Kuigi palk ja boonused on tähtsad, mõjutavad töötajate motivatsiooni ja rahulolu oluliselt ka mitterahalised hüved ja tunnustus. Foto: Pixabay
“Töötajad ootavad alati suuremat rahalist tasu oma töö ja pühendumise eest,” sõnab CV.ee turundusjuht Karla Oder. “Tööandjad peavad olema avatud ja selgitama, milliste tingimuste alusel boonuseid jagatakse. Selged kriteeriumid ja läbipaistev süsteem aitavad vältida arusaamatusi ja loovad töötajatele kindluse, et nende panust hinnatakse õiglaselt ja võrdselt, eriti kui tulemused on head ja ettevõttel läheb hästi. See aitab säilitada motivatsiooni ja hoida suhteid tööandjaga positiivsena.”

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Personaliuudised esilehele