Kaugtöö, pidev stress ja üha kasvavad ootused nii töötajatele kui tööandjale – kõlab tuttavalt? Organisatsioonid pingutavad, et hoida inimesi motiveerituna, meeskondi ühtsena ja vältida läbipõlemist. Koosolekud kolisid Zoomi juba Covidi ajal ning paljudes ettevõtetes sinna nad on jäänudki. Paindlik töökorraldus on suurepärane, aga sellega on kadunud ka ühised koosolemised, kus lihtsalt räägitakse, naerdakse ja tuntakse, et ollakse osa millestki suuremast kui Exceli tabel.
Aga kuidas tuua inimesed kokku nii, et see ei tunduks järjekordse kohustusliku töö üritusena? Vastus võib peituda minevikus – täpsemalt, keskaegses Olde Hansa Restoranis, kus argipäev kaob ja meeskonnavaim saab uue hingamise.
Olde Hansa pole lihtsalt restoran – see on koht, kus ekraanid ununevad taskutesse ja inimesed suhtlevad omavahel. Juba astudes üle ukseläve aeglustub olemise rütm: keskaegne muusika ja jagatud toidulauad loovad atmosfääri, kus formaalsus kaob ja meeskonnavaim saab turgutust.
Kui viimane tiimiüritus oli lihtsalt paljude suurele ekraanile näidatud numbrite jada, milles puudus dialoog, siis tõenäoliselt ei muutunud organisatsiooni dünaamikas midagi. Olde Hansas samu mõtteid jagades, jõuavad sõnumid aga kohale ning jäävad meelde – on aega kolleegi kuulata. Lisaks keskaegsed road, kostümeeritud teenindajad, muusika ja jagatud eined loovad unikaalse kogemuse, mis ühendab ka kõige erinevamad kolleegid.
Ja toit pole siin lihtsalt dekoratsioon – peakokk Emmanuel Wille, kes on koolitanud Eesti Bocuse d’Or meeskonda, on loonud menüü, mis pakub tipptasemel maitseelamusi. Kui toidutaldrikud lauas ringi liiguvad ja naer kõlab keskaegse muusika saatel, ununevad töörollid ja tekib ehe, sundimatu meeskonnatunnetus.
Kui soovite, et teie tiim tunneks end jälle ühtsena, et inimesed suhtleks ja leiaksid uue motivatsiooni, tunneks üksteise tegemiste vastu huvi, siis Olde Hansa on just see, mida praegu ettevõttel vaja on.
Olde Hansa on Eesti üks suurimaid restorane mahutades 300 külalist aastaringselt. See on ka ainus restoran, mis on avatud 365 päeva aastas, et võõrustada külalisi nii Eestist kui üle maailma. Muusikud mängivad neljapäevast laupäevani kella 18-21 (lisatasu selle eest ei küsita).
Olde Hansa on pühendunud ajaloolisele täpsusele – alates hoolikalt koostatud retseptidest ja traditsioonilistest toiduvalmistamismeetoditest kuni ajastule vastava sisekujunduse ja meelelahutuseni. Kõike, mida näete, kuulete, maitsete või puudutate, on tehtud 15. sajandi eeskujude järgi.
Legendaarsemad tooted on Olde Hansa söömingud. Sööming on keskaegsete traditsioonide kohaselt valmistatud rikkaliku toiduvaliku ja piiramatu hulga hõrgutistega söömaaeg koos meelelahutuslike keskaegsete rituaalidega. Tegu on Olde Hansa peakoka Emmanuel Wille esindusmenüüga. Toite serveeritakse kaussides ja vaagnatel külalistele, kes istuvad pikkades laudades. Kui midagi saab otsa või sooviksite lisa, siis tuuakse juurde (täiendavad kogused on lisatasuta). Igaüks saab pidussöömingul kõhu mõnusasti täis.
Ette tellitud söömingute puhul ootavad eelroad teid saabudes juba laual ning võimalik hõrku maitseid koheselt nautima asuda.
Valikus on MEISTERKOKA PIDUSÖÖMING ja KUNINGLIK ÕUKONNA SÖÖMING (viimane on eriti armastatud nende poolt, kes armastavad hõrku metslooma liha maitseid – põder, hirv, karu).
Restoran mahutab
- I korrus 56 külalist
- Dannebrog ruum I korrusel 32
- II korrus 84
- III korrus 108
- III korrusel asuv privaatne ruum Patriitsi kamber 20Suvisel ajal on maja ees ka terrass, mis lisab veel omakorda 100 kohta.
Tagasiside põhjal oma külastajatelt on Olde Hansa ka kõige paindlikum koostööpartner, kes on võimeline väga lühikese etteteatamise ajaga võõrustame ka suuremaid gruppe.
See teema pakub huvi? Hakka neid märksõnu jälgima ja saad alati teavituse, kui sel teemal ilmub midagi uut!
Seotud lood
Keeltekool Kirjatäht tähistab veeburarikuus kümnendat tegutsemisaastat. Seda, et aeg on tegusalt ja lennates läinud, kinnitab tõsiasi, et ümmarguse tähtpäeva saabumist tuli kooli juhile ning asutajale Ülle Koppelile meelde tuletada. “Numbrid on minu jaoks kõige nõrgem külg. Need ei seisa meeles, kipuvad ununema ja sassi minema,” naerab ta.