Privaatrestoran Stuudioköök pakub ettevõtetele ainulaadset võimalust tähistada sündmusi, arendada meeskonnavaimu ning nautida kvaliteetset toitu. Ühenda lõbus tiimitöö ja hea toiduelamus üheks õhtuks, millest räägitakse veel kaua või telli hoopis kokk oma üritusele kohapeale.
Stuudioköök
Privaatrestoran Stuudioköök on ideaalne koht sünnipäeva, firmapeo või meeldejääva sündmuse tähistamiseks! Pakume nii kooskokkamise üritusi, buffee laudasid, veinikoolitusi kui privaat-, pime- ja veiniõhtusööke. Saabumisel ootab teid tervitusjook ja snäkk, et kogu üritust saadaks lõbus tuju. Stuudiokööki mahub koos kokkama kuni 14 inimest ja õhtusööki nautima kuni 26 inimest. Kõigil kes ise kokata ei soovi on võimalus nautida klaasikest veini, head seltskonda ning maitsvat õhtusööki.
Kooskokkamine
Meeleolukatel kooskokkamistel jagatakse külalised neljaks grupiks ja 1,5-2 tunni jooksul kokatakse 4-käiguline õhtusöök, peale kokkamist istutakse lauda nautima enda valmistatud maitsvaid toite. Nende kooskokkamiste eesmärk on näidata huvilistele kokkade tehnikaid, mida saab kasutada ka kodus, õpetada valmistama keerukamaid restoraniroogasid, tutvustada kõrgekvaliteedilisi tooraineid ja mis kõige olulisem nautida toredat õhtut ja kogu toidu valmistamise protsessi!
Õhtusöök
Meie valikus on ka Peakoka laua stiilis privaatõhtusöök. Privaatõhtusöögil avaneb kõigil võimalus juua klaasike veini koos külalistega ja nautida õhtut, sellel ajal kui meie koos meeskonnaga valmistame teile 4-käigulise õhtusöögi. Selles formaadis me suhtleme külalistega päris palju ja vastame ka kõigile põnevatele küsimustele. Kuigi külalised söögi valmistamisel ei osale tahame siiski, et nad teaksid mida nad söövad ja kust need road pärit on.
Broneerimiseks või hinnapakkumise saamiseks võtke meiega ühendust telefonil 55 938 356 või [email protected] Vaata lisainfot kodulehelt ja sotsiaalmeediast:
See teema pakub huvi? Hakka neid märksõnu jälgima ja saad alati teavituse, kui sel teemal ilmub midagi uut!
Seotud lood
„Tervisekindlustus ei ole enam pelgalt haiguste raviks tehtav kulutus, vaid nutikas investeering töötajate heaolusse ja ettevõtte tootlikkusse. Üha enam tööandjaid mõistab, et tervise edendamine algab ennetusest, mitte siis, kui probleemid juba ilmnevad,“ ütleb Confido Terviselahenduse tootejuht Liis Ader.