Autor: Helen Roots • 9. aprill 2024

Appi tõttab glämpingutelgirent!

Oled suur või väike, OÜ või organisatsioon, vahet pole – glämpingutelk lahendab sinu majutusmure mis tahes suviste ürituste korraldamisel.

Eestimaale aastakümnetega kerkinud kaunid puhkekeskused ja turismitalud on täna täpselt nii suured, nagu need on, ja kindlasti jagub suve jooksul kliente kõigile. Paljudele päringutele tuleb aga kahjuks ka ära öelda, sest ettevõtete eesmärgid ja nõudmised on väga erinevad ning ootused ja soovid on aastatega kordi kasvanud.

Teema on tuttav enamikule ettevõtete või organisatsioonide juhtidele või juhiabidele, kes on kokku puutunud suvepäevade korraldamisega. Kui seda on teinud teie eest ka üritusturundusettevõtted, siis on paljude teiste küsimuste ja probleemide lahendamisel kindlasti ka majutus üks nendest olnud. Samuti puudutab see teema võõrustajaid ehk mõisaid, puhkekeskusi, puhkemaju ja turismitalusid: meil muruplatsi jagub, saate tulla ka oma telgiga.

Ehk siis ilus armas kohake, palju ruumi, aga mugavat majutust napib. Või siis suur uhke koht, aga probleem sama.

Saku külje all asuva Küla Villa puhkekeskusega oleme tänaseks tegutsenud rohkem kui kümme aastat ja selle aja jooksul on just majutuse teema olnud suviti meie jaoks kõige keerulisem. Seda just suuremate seltskondade puhul, kes on soovinud tulla meile kaheks või enamaks päevaks.

Tänaseks oleme selle probleemi lahendanud ennekõike iseenda jaoks ja pakume teenust üle kogu Eesti. Oleme võimelised majutama kuni 300 külalist ja plaanis on siseneda ka Soome turule.

Kuna kogu varustuse liigutamine, püstitamine, teisaldamine, ladustamine ja hooldamine on selle ettevõtmise juures keeruline ja kulukas, on ka hinnaerinevus kahekordne, olenevalt sellest, kas külaline ööbib meie juures või tellib telgid endale sobivasse kohta.

  • Mis on glämping?
  • Kuidas glämpingutelk saab mugav olla?
  • Mis laadi probleeme glämpingutelk lahendab?

8 suurepärast ja lihtsat põhjust, miks valida luksuslik glämpingutelk

1. Ruumikas, avar ja kõrge laega telk.

Pigem on tegemist toa kui telgiga. Glämpingutelgis on võimalik mugavalt liikuda, ei pea küürutama ega kummargil käima.

2. Hotelli väärilised voodid.

Glämpingutelk on sisustatud kvaliteetsete vooditega, mis on parajalt pehmed ja kus on mõnusalt ruumi külge keerata.

3. Varustuses on olemas kõik vajalik – tekid, padjad, pleedid ja voodipesu.

Magamiskogemus on esmaklassiline – magad õhuliste linade vahel ja kui soovid, haarad peale veel mõnusa pleedi.

4. Romantiline ja meeleolu loov valgustus.

Päevasel ajal on heledast kangast glämpingu telgis loomulik valgus, oliivivärvi telgis on hämaram (hommikused eredad valguskiired lasevad tumendatud kangaga telgis natuke kauem und nautida). Õhtusel ajal valgustavad telki romantilised tulukesed, mis muudavad telkimiskogemuse täiesti omanäoliseks.

Pane tähele, et nendes samades imemõnusates ja meeleolukates glämpingutelkides saab Küla Villas majutuda ka Personalitöötajate suvekonverentsile registreeruja. Kuni 19. aprillini saad registreeruda veel soodsama hinnaga.

Siit näed, kuidas möödus “Inspiratsioonifestival: personalitöötajate suvepäevad” Küla Villas aastal 2022. Ole kärme, telgid täituvad kiiresti!

5. Elekter ja küttekeha.

Sõltub suuresti asukohast ja majutusteenuse pakkujast, kuhu telgid paigaldada. Meie saame vajadusel elektripistikud ja küttekeha telki paigaldada, et oleks võimalik nautida ka jahedat suveööd ja saaks nutiseadmeid laadida.

6. Hubane.

Glämpingutelgis on öökapike ja põrandavaibad, nii et saad oma hubases pesas vabalt paljajalu käia ja vajadusel ka mugavalt põrandal istuda.

7. Ilmastikukindel.

Hollandis valmistatud glämpingutelgid on tõeliselt vastupidavad erinevatele ilmastikukatsumustele ja vajadusel saab neid kasutada aasta läbi.

8. Lihtne paigaldada.

Paigaldustiim toob telgid kohale, paneb püsti ja sisustab kõige vajalikuga ning hiljem pakib kokku ja viib ära. Nii jääb külalise osaks nautida täiel määral ägedat suvesündmust, mille pärast kohale sai tuldud, ning lisaks saada elamus glamuursest ja täiesti teistsugusest telkimiskogemusest.

Kõlab uhkelt? Aga proovige järele!

Ja veel: kui organiseerite ägedat üritust keset loodust ja hoonestusest eemal, siis uhket varjualust pakub teile meie 360 m2 suurune Brella King 360 luksuslik peotelk mõõtudega 14 x 26 m. Peotelk sobib suurepäraselt kokkutulekute, konverentside, seminaride, koolituste ja suvepäevade pidamiseks.

Uuri kindlasti ka imelist glämpingutelkide fotogaleriid allpool! Suurepärase ettekujutuse Brella King peotelgist saad aga siit:

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456