Autor: Äripäeva eriprojektide ja sisuturunduse üksus: [email protected] • 8. aprill 2024

Lottemaal korraldatud sündmus turgutab tiimi uue energiaga

Pärnumaal Reiu metsade vahel asuv Lottemaa teemapark on koht, mis pakub positiivset avastamist nii suurtele kui ka väikestele. Pealinnast vaid paaritunnise autosõidu kaugusel olev Leiutajateküla pole üksnes paik, kus Lotte ja tema semude seltsis lõputult lustida, vaid seal on võimalik korraldada ka oma firmale üks meeleolukas seminar, koolitus- või suvepäev.
Lotte rõõmustab nii väikesed kui ka suuri külastajaid.

Eestis ei ole vist täiskasvanut, kes poleks mõelnud – kui oleks ise laps, küll alles tahaks seal Lottemaal hullamas käia! Tegelikult saabki seda teha, kui oma tiimiga autoninad sinna suunda keerata ja kohale sõita. Tõsi, Lottemaa pole ilmselt esimene paik, mis näiteks töist koolituspäeva planeerides pähe tuleks, kuid kindlasti on tegu ühe kõige positiivsema energiaga ja suurepäraste tingimustega kohaga, kuhu kolleegidega minna. Ja tahaks näha nägu, mis kuuldes, et tänavused suvepäevad toimuvad Lottemaal, pikaks veniks. Sellist nägu lihtsalt ei ole!

Lõbus keskkond loob lõbusaid mõtteid ning tiivustab

Mõtle end olukorda, kus sul on valida, kas viibida üritusel kammitsetud, tumeda puiduga võõbatud ontlikus külalistemajas või omandada uusi teadmisi avaras, heledas, metsa ja vee ääres asuvas ning lapselikult lõbusa energiaga keskkonnas. Otsus, kus olla tahaksid, pole vist raske?

On teaduslikult kindlaks tehtud, et üks suurimaid stressitekitajaid on keskkond, milles inimene viibib ning teised inimesed seal ehk kui keegi meeskonnaliikmetest on stressis ja kurnatud, mõjutab see teistegi töid ja tegemisi. See on asi, millele tuleks mõelda, ja ka üks suurimaid põhjuseid, miks just lõbus Lottemaa ideaalseks sündmuse korraldamise paigaks on.

Lottemaa pakub põnevaid ettevõtmisi erinevate ürituste korraldamiseks nii suurtele kui ka väiksematele seltskondadele.

Ühine kvaliteetaeg on oluline nii peres kui ka kollektiivis

Lottemaa slogan on „Headus teeb elu huvitavaks!“. See tähendab seda, et siin Reiu rannaäärses kaunis kohas jagub kuhjaga headust, sõprust ja ühtekuuluvust. Just see on see, mida on vaja ka ühele mõnusas sünergias tegutsevale meeskonnale heade tulemuste saavutamiseks.

Sündmust organiseerima asudes võikski just sellest mõttest lähtuda, et toimuvast üritusest igale osalejale võimalikult hea emotsioon hinge jääks ning positiivsus ka töistesse tegemistesse edasi kanduks. On ju nii peres kui ka kollektiivis üks olulisemaid tegureid ühine kvaliteetaeg, uued avastused ja seiklused, mis seovad ja mida hiljem tore meenutada. See on ka põhjus, miks tuleks pakkuda kõike seda, mida pakuksime enda perele ja lähedastele, ka enda kolleegidele.

Lottemaal lustitakse aasta ringi

Ehkki Lottemaa võib tunduda kui ägeda suvise lustimispaigana, ootab see seltskondi tegelikult kõikidel aastaaegadel. Ettevõtte perepäevad, talvepäevad, meeskonnaüritused, koolitused ja seminarid – kõik on oodatud ja mõnusalt teostatavad nii suvel kui ka jahedamal ajal. Siin saab rentida erinevaid hooneid, teatri- ja kontserdilava, staadionit, seiklusparki, randa koos kohvikuga, restorani või miks mitte koguni tervet teemaparki. Mõistagi on kõige eelmainitu juurde võimalik kaasata andekad näitlejad, kes sündmuse veelgi meeleolukamaks muudavad. Pead ei pea vaevama ka heli- ja valguslahenduste pärast, sest seegi saab kohapeal soovi korral ning soovitud mahus olema. Samuti saab kokku leppida toitlustamise, päeva- ja õhtujuhtimise ning läheduses asuvate ööbimisvõimaluste suhtes.

Kui selg seminaril istudes kõveraks kipub jääma, aitavad Lotte ja tema sõbrad selle taas sirgeks ajada.

Käesolevast aastast ootab Lottemaal huvilisi vastavatud restoranihoone

Uus restoranihoone on loodud pidude ja õhtusöökide, kontsertide ja teatrietenduste, koolituste ning seminaride korraldamiseks, on 300 m2 suur ning mahutab kuni 230 külalist. Suvisel ajal on restoranis ka 100 istekohaga terrass.

Lottemaal pole ürituste korraldamiseks tõepoolest piire. Kui teie peas on mõte, mida täna mingil põhjusel veel meie poolt pakutavas nimekirjas kodulehelt ei leidu, andke sellest teada. Leiutajast Lotte koos oma sõpradega paneb pead tööle ja teeb nii, et see seal olema saab. Tere tulemast!

Lottemaa on avatud 8.06-30.08.2024 iga päev kell 10-18.

Kaunis suvi on kõige magusam aeg kogupere suvepäevade ja firmaürituste korraldamiseks. Kuni 500 osalejaga ürituse saame vastu võtta teemapargi lahtiolekuaegadel.

Suuremate kui 500 osalejaga ja privaatsemate ürituste korraldamiseks soovitame valida oma sündmuseks hooajaväline kuupäev. Küsi meilt pakkumist, kirjutades [email protected]!

Silm särab Lottemaal kõigil.
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456